ALEJA BIELANY
BIELANY WROCŁAWSKIE
18 - 22 05 2016

NOWALIJKI I RYBY SŁODKOWODNE - WARSZTATY KULINARNE

Z nowalijek i ryb słodkowodnych prosto z kulinarnego szlaku Doliny Baryczy i Wzgórz Trzebnickich stworzycie dzieła sztuki na talerzach. Będzie smakowicie!


21 MAJA

godzina 12:00

Kuba Korczak


korczak3

Szef kuchni, ekspert kulinarny, promotor wybitnych produktów i prawdziwego jedzenia, a także juror, ambasador oraz wykładowca akademii kulinarnych w całym kraju. Wieloletni działacz Slow Food Polska oraz Slow Food Youth zaangażowany w promocję niepowtarzalnych i nieodkrytych regionalnych smaków. Stworzył pierwszy stołeczny festiwal dobrego smaku GOOD FOOD FEST. Po 14 latach ściśle związanych z gastronomią, obecnie zajmuje się głównie realizacją wydarzeń kulinarnych. W kuchni działa jedynie na najlepszych produktach nie uznając żadnych kompromisów.


Imię i nazwisko *

Nr telefonu *

E-mail *

Czy potrzebny będzie tłumacz języka migowego

NIE
TAK

Akceptacja regulaminu (regulamin dostępny pod formularzem) *

NIE
TAK

 tak


Wysłanie formularza zgłoszeniowego jest jednoznaczne z akceptacją REGULAMINU uczestnictwa w warsztatach i wykładach oraz wyrażeniem zgody na wykorzystanie i przetwarzanie podanych danych osobowych oraz wizerunku zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. Nr 133, poz. 883) dla potrzeb realizacji programu i promocji III Międzynarodowego Festiwalu Dobrych Projektów Wroclove Design organizowanego przez Fundację OPEN MIND.



Pytania prosimy kierować na rejestracja@wroclovedesign.pl